Esa Pulliainen

Tuomari Nurmio ja Köyhien Ystävät   Rauli "Badding" Somerjoki
    Topi Sorsakoski & Agents    Agents & Jorma Kääriäinen
Muu toiminta

Agents & Vesa Haaja

Agents & Friends

Esa Pulliainen ja Vesa Haaja
Esa Pulliainen ja Vesa
Haaja 27.8.2008
Pitkän uran tehnyt Agents esitteli uuden kokoonpanonsa 27.8.2008 Helsingissä. Suositun Agents-yhtyeen uutena solistina kuullaan Vesa Haajaa. Vesa laulaa myös mm. Whistle Bait-yhtyeessä. Kitaristi Esa Pulliaisen johtama Agents otti riveihinsä myös Vesan bändikaverin saksofonisti Juho Hurskaisen. Syntyi Agents & Friends. Lisäksi Agents & Friends-bändissä soittavat vanhat tutut agentit Kai Pulliainen, basso ja Heikki Sandrén, rummut. Agents & Friends aloitti keikkailut lokakuussa 2008.

Agents & Vesa Haaja

Agents & Vesa Haaja Agents on nyt Agents & Vesa Haaja. Huhtikuun 11. päivänä 2011 annettiin tiedote tapahtuneesta. Yhtyeen ensimmäinen single "Kello käy" kuultiin radioaalloilla. Odotettu single meni ensimmäisellä viikolla suoraan sijalle #1 Radio Suomen soitetuimmalla listalla.
Kesäkuun 15. päivä julkaistiin ensimmäinen Agents & Vesa Haaja -albumi "Go Go". Albumi julkaistiin kahdessa formaatissa; tavallisena cd-levynä sekä avattavana vinyylinä. Vinyyli on rajoitettu ja numeroitu 500 kpl:een erikoispainos, jossa on mukana pätkä "Go Go" –albumin alkuperäistä 24-raitaista magneettinauhaa jolle levy on äänitetty. Vinyylissä on myös Esan ja Vesan nimmarit aitoustodistuksena.

Vesa Haaja

Esa Pulliainen valitsi Vesa Haajan uudeksi Agents-solistiksi elokuussa 2008. Haaja ja Pulliainen ovat tunteneet toisensa jo kaksi vuosikymmentä. Miehistä henkii molemminpuolinen kunnioitus. Vesa on pitkän linjan rock’n’ roll –mies, joka on maineikkaan Whistle Bait –yhtyeensä kanssa kiertänyt kotimaan ja maailman estradeja jo vuodesta 1984 lähtien. Haaja on myös omassa genressään arvostettujen The Barnshakersin ja Hi-Fly Rangersin solisti ja biisintekijä. Esimerkiksi toukokuussa 2011 The Barnshakers oli Firenzessä festivaalin pääesiintyjänä. 

Muu toiminta

Sivun alkuun