Ulvilan ilmoitustaulu 17.7.2008

Rytmimusiikki-ilta Hannulan Hovissa 17.7.-08 klo 19


ESA PULLIAINEN JAZZ-VIIKON TAPAHTUMASSA ULVILASSA 17.7.2008

Ulvilan Hannulan Hovissa järjestetään torstaina 17.7.2008 alkaen klo 19.00 ulvilalaisten muusikkojen tahdittamana monipuolinen ilta.
Liput 12€ (ennakkoon 10€)! Järj. UP-V:n Tuki ry.

Kello 19.00-21.00 tarjolla on buffet-ruokailu, jonka taustamusiikista vastaa Henriikka Santamaa. Hän on tämänvuotinen Kultainen Harmonikka-finalisti. Sibelius-lukiosta tänä keväänä kirjoittanut taitava nuori hanuristi on niittänyt mainetta runsaasti ja hän on ollut mukana mm. useissa eri tapahtumissa ja teatteriesityksissä.

Illan aluksi esiintyy ulvilalainen The Shine. Yhtyeen jäsenet ovat opiskelleet/opiskelevat Palmgren –konservatoriossa. Kaunisääninen Janetta Kivistö on yhtyeen laulaja, kitaraa soittaa Henri Jokinen, bassoa Vilma Pääkkö ja yhtyeen rumpali on Jaakko Kotiniemi. Muusikkojen opettajina ovat toimineet mm. Seppo Tyni, Jouni Hokkanen ja Ilpo Kallio.

Illan mittaan lavalle nousee Esa Pulliainen & Cocktail Combo. Bändissä kitaraa soittaa legenda Esa Pulliainen, bassoa Kai Pulliainen ja rumpuja Toni Liimatta. Mukana on myös laulava kosketinsoittaja Marko ”Mr. Breathless” Julkunen. Esa Pulliainen on Suomen valtion säveltaidepalkinnon saanut muusikko, jonka tuotanto on aina saavuttanut vähintään kultalevyn.

Illan juontaa ulvilalaislähtöinen tanssinopettaja Kati Koivisto, joka tuli valtakunnallisesti tutuksi Tanssii Tähtien Kanssa –ohjelmasta.

Hannulan Hovi tarjoaa illalle mainiot puitteet. Pihalle pystytetään kaksi jättitelttaa ja ruokailu tapahtuu sisätiloissa.