Nurmijärven Uutiset 29.8.2008

Klaukkalassa asuva Vesa Haaja Agentsin solistiksi


Työn touhussa. Bänditouhujen lisäksi Vesa Haaja työskentelee musiikki- ja yhteyspäällikkönä. Haajan tehtävänä on miettiä muun muassa sitä, millaista musiikkia yrityksissä soitetaan mihinkin aikaan.
(Kuvaaja: Riikka Jokinen)

Agents saa riveihinsä nurmijärveläisvahvistuksen, kun Klaukkalassa asuva Vesa Haaja lähtee kiertueelle yhtyeen kanssa. Haaja esiintyy Agentsin riveissä loka-marraskuussa järjestettävällä kiertueella.

Alun perin Haminasta lähtöisin oleva Haaja on Whistle Bait -nimisen yhtyeen laulaja. Myös Whistle Baitin saksofonisti lähtee kiertueelle mukaan.

–Esa Pulliainen soitti mulle ja kysyi mukaan. Oli kyllä helppo tehdä päätös. Olemme tunteneet jo noin viidentoista vuoden ajan. Mukava lähteä taitavien soittajien matkaan, Haaja kertoo.

Yhteistyötä ennenkinAgents ja Whistle Bait ovat tehneet yhteistyötä ennenkin. Agentsin kitaristi Esa Pulliainen vieraili bändin 1995 julkaistulla levyllä kahden kappaleen verran.

–Lisäksi bändimme saksofonisti oli mukana Agentsin aikaisemmalla kiertueella. Meidänkin bändi on ollut monta kymmentä vuotta olemassa, joten kyllä tässä tiet ovat törmänneet useasti.

Bänditouhujen lisäksi Haaja työskentelee Järvihaassa sijaitsevassa yrityksessä yhteys- ja musiikkipäällikkö

Riikka Jokinen