Viihdeuutinen.net 4.10.2008

Agents kiertueelle uuden solistin kanssa.

Elokuussa instrumentaalilevyn julkaissut Agents (http://www.agents-sivut.com) lähtee kiertueelle. Uutena solistina kuullaan Vesa Haajaa, joka tunnetaan Whistle Bait-yhtyeestä. Kitaristi Esa Pulliaisen johtama Agents on ottanut riveihinsä myös saksofonisti Juho Hurskaisen. Kiertue starttaa Turusta 25.10. ja myös päättyy Turkuun 5.12.

Listahistoriaa tehnyt Agents juhlistaa levynjulkaisua.

Juhlakeikka Tampereella

Listahistoriaa tehnyt Agents juhlistaa levynjulkaisua Iskelmä Baarissa keskiviikkona 3. syyskuuta. Juuri “…is beat!“ -instrumentaalilevyn julkaissut Agents juhlistaa levynjulkaisuaan erikoiskeikalla. Yhtyeellä on syytä tyytyväisyyteen, sillä Suomen virallisen listan historiassa mikään instrumentaalilevy ei ole noussut julkaisuviikollaan yhtä korkealle.

Erikoiskeikka on tarjolla Tampereen Iskelmä Baarissa keskiviikkona 3.9. Keikalle on myynnissä lippuja vain 100 kappaletta ja lipunmyynti on juuri alkanut. Liput voi voittaa myös Iskelmän taajuudelta.

Agents julkaisee instrumentaalilevyn 13.8.

Agents on levyttänyt albumillisen instrumentaalimusiikkia. “Agents… Is Beat! — Instrumental 2008 Recordings” -albumi julkaistaan aluksi 2000 kappaleen numeroituna erikoispainoksena DVD-kotelossa. Agents-fanin unelmapakkaus sisältää levyn lisäksi yhtyeen omakätisesti signeeraaman valokuvan, Agents-plektran ja 16-sivuisen vihkosen.

Instrumentaalimusiikki on aina ollut tosirakkauteni. Ei järin trendikästä ajattelua, mutta Agents on aina mielummin luonut trendejä kuin seurannut niitä. Monet tämän levyn kappaleista ovat seuranneet instrumental-versioina jo vuosia mukana, ja oli hienoa päästä vihdoin levyttämään ne. Levyn tyyli on taidetermein määriteltynä uusasiallista: täsmällistä, askeettista ja kolmiulotteista, kertoo Esa Pulliainen albumista.

Agents julkaisee instrumentaalilevyn.

Ilmestyy 13.8.2008

Agents on levyttänyt albumillisen instrumentaalimusiikkia. “Agents…is beat! — instrumental 2008 recordings” -albumi julkaistaan aluksi 2000 kappaleen numeroituna erikoispainoksena DVD-kotelossa. Agents-fanin unelmapakkaus sisältää levyn lisäksi yhtyeen omakätisesti signeeraaman valokuvan, Agents-plektran ja 16-sivuisen vihkosen.

Instrumentaalimusiikki on aina ollut tosirakkauteni. Ei järin trendikästä ajattelua, mutta Agents on aina mieluummin luonut trendejä kuin seurannut niitä. Monet tämän levyn kappaleista ovat seuranneet instrumental-versioina jo vuosia mukana, ja oli hienoa päästä vihdoin levyttämään ne. Levyn tyyli on taidetermein määriteltynä uusasiallista: täsmällistä, askeettista ja kolmiulotteista, kertoo Esa Pulliainen albumista.