Art Films production AFP Oy, 26.7.2006

Tällä hetkellä tuotannossa:

Yhden tähden hotelli

Yhden tähden hotelli on koskettava matka suomalaisen miehen mielenmaisemaan, jossa pohditaan omaa tulevaisuutta, elämää ja unelmien toteutumista. Agents- yhtyeen solisti Jorma Kääriäinen on päätähtenä tässä hänestä ja hänen elämästään kertovassa dokumenttielokuvassa.

Jorma Kääriäinen ja Agents on yksi Suomen vetovoimaisimmista tanssilavaesiintyjistä. Se on yhtye, joka voi esiintyä missä tahansa ja esiintymispaikat ovat aina tungokseen asti täynnä. Agents on yksi suomalaisen musiikin kivijaloista ja heidän levynsä Jorma solistinaan myyvät poikkeuksetta kultaa.
Jorman koti on monen muusikon tavoin tiellä, alituisella matkalla kohti unelmaansa. Hotellista toiseen kiertäminen on yksinäistä ja  niissä  tällä kolmen lapsen isällä on aikaa pohtia elämäänsä ja tähteyttään.

Vaikka elokuvan teemat ovat syvällisiä ja suomalainen maisema ja siellä elävän miehen elämä välillä rujoakin, on elokuva silti lämmin, hyväntahtoinen, humoristinen ja viihdyttävä, aivan kuten Jormakin.  Ja tietysti se on täynnä hienoa ja mukaansatempaavaa musiikkia.

Ensi-ilta talvella 2007

Ohjaus& käsikirjoitus: Ari Matikainen
Pääkuvaaja: Hannu-Pekka Vitikainen
Leikkaus: Aleksi Raij
Tuottaja: Jari Alén
Vastaava tuottaja: Arto Halonen