Vantaan Sanomat, 05.11. 2012
LC VANTAA KOMEETAT

 

 

Agents ja Vesa Haaja saivat Lumon konsertissa ”tossuihin vipinää”

 

Usean vuoden ajan toivottu Agents ja Vesa Haaja eivät jättäneet ketään kylmäksi Lions Club Vantaa Komeettojen 4.11.2012 järjestämässä hyväntekeväisyyskonsertissa.

Legendaarisen Agents-yhtyeen solistina ovat aiemmin olleet Rauli Badding Somerjoki, Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Vesa Haaja on päässyt hyvin sisään ”Agents” soundiin, jonka on sanottu yhdistelevän 1960-luvun rautalankamusiikkia, rockia ja iskelmää. Hänestä voisi melkeinpä sanoa, että ”Suomen uusi Elvis” on syntynyt.

Edesmennyt Topi Sorsakoskikin oli konsertin hengessä mukana, kun kuulimme hänen lauluaan nauhalta Agentsin soittaessa. Kuulimme myös monia koskettavia Rauli Badding Somerjoen ja Jorma Kääriäisen sanoittamia kappaleita.

Esa Pulliainen ja Vesa Haaja ovat tunteneet toisensa jo vuosikymmeniä. Pulliaisen kitaroinnissa ja Haajan tulkinnassa ei ole mitään ylimääräistä – ja samalla siinä on KAIKKI. Tutussa Agents-soundissa on nyt uusi syke.

Oli hauska nähdä konserttiin saapuvien joukossa tuttuja vakiokävijöitä ja uusiakin oli tullut mukaan. Erään sotaveteraanin ystävät olivat tuoneet hänet konserttiin ja samalla juhlistamaan hänen 90 vuotis syntymäpäiväänsä. Orkesteri huomioi hänet onnittelemalla ja esittämällä hänelle oman syntymäpäivä-kappaleen. Komeetat olivat erikoispalveluna kattaneet juhlavieraille oman pöydän täytekakkuineen.

Kiitoksia on kuulunut monelta taholta ja nopeimmat ovat varanneet lippunsa jo seuraavaan konserttiin, jota tahdittaa 3.11.2013 tenori Pentti Hietanen. Hän esittää kevyttä viihdemusiikkia iskelmästä-rockiin (Poika varjoiselta kujalta. Paljon sanomatta jää, Vanhan kirkon puisto, Burn, CCR-medley…)

Haluamme taas lämpimästi kiittää Teitä kaikkia eri tavalla konserttia tukeneita yrityksiä ja yhteisöjä, yleisöä sekä kaikkia talkootyöhön osallistuneita Komeettoja, puolisoja sekä muita sukulaisia ja ystäviä.

Kiitos, että voimme teidän avullanne taas auttaa!


Teksti: Eija Päivinen, LC Vantaa Komeettojen tiedottaja