Kaikkien aikojen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Agents lähtee solistinsa Vesa Haajan kera harvinaiselle konserttikiertueelle maaliskuussa. Kiertue tuo kokoonpanon myös Lahteen.

Pääsääntöisesti vain tanssipaikoissa ja ravintoloissa esiintyvä Agents nähdään suurilla konserttilavoilla neljällä paikkakunnalla maaliskuun alussa. Konsertit pidetään Helsingin Savoy-teatterissa 7.3., Lahden Sibeliustalossa 9.3., Porin Promenadikeskuksessa 10.3. ja Hämeenlinnan Verkatehtaalla 11.3.

- Konserttien ohjelmistosta pyritään kokoamaan katsanto koko 30-vuotiseen historiaamme, vaikka pääpaino onkin uudessa materiaalissamme, sanoo Agentsin keulahahmo Esa Pulliainen.
Agentsin edesmenneen solistin Topi Sorsakosken muisto on vahvasti läsnä kiertueella.

- Olen yhä siipi maassa siitä, mitä on tapahtunut. Asiasta ylipääseminen vie vielä paljon aikaa, Esa Pulliainen toteaa.
Agentsin nykyinen solisti Vesa Haaja pääsee näyttämään konserteissa taitojaan rokkilaulajana mutta myös Agentsin ikivihreiden balladien tulkitsijana.

- Minulla on ollut jo ennen Agentsia takanani lähes 30-vuotinen ura eri rock-yhtyeissä. En ollenkaan karsasta hitaita biisejä. Ne ovat yhtälailla lähellä sydäntäni, mutta tekniikkani puree enemmän duurin puolelle ja erityisesti rokkiin, Haaja kertoo.