Tune.fi,

Ensimmäinen Agents & Vesa Haaja -albumi kultaa!

Ensimmäinen Agents & Vesa Haaja pitkäsoitto Go Go on myynyt kultaa! Albumin cd-versio julkaistiin 15.06 ja vinyyli-lp 01.07. Kitaristi Esa Pulliaisella kulta- ja platinalevyjä on jo vino pino, mutta hänellekin tuli yllätyksenä, että ensimmäinen uuden solistin kanssa tehty albumi saavuttaisi kultalevyrajan näin pian. Toisaalta, Haaja kiinnitettiin Agents-solistiksi jo kolme vuotta sitten ja keikkoja on tehty joka puolella Suomea siitä lähtien. Agents & Vesa Haaja on tehnyt paitsi hyvän levyn myös kunnon pohjatyön.

Go Go meni ensimmäisellä listaviikollaan suoraan sijalle #6. Nimensä veroinen pitkäsoitto ammentaa erityisesti 60-luvun puolivälin amerikkalaisesta go-go –musiikkiperinteestä. Esan sanoin: “Näinä aikoina tuntui tarpeelliselta tehdä levystä svengaava ja elämänmyönteinen kokonaisuus ilman turhaa jollotusta.”

Go Go –albumista julkaistu vinyli-lp on keräilyharvinaisuus. Avattava vinyyli on rajoitettu ja numeroitu 500 kappaleen erikoispainos, jossa on mukana pätkä albumin alkuperäistä 24-raitaista magneettinauhaa, jolle Go Go -levy on äänitetty. Vinyylin mukana tulee myös aitoustodistus, jossa on Esa Pulliaisen ja Vesa Haajan käsin kirjoittamat nimikirjoitukset.

Albumilta on julkaistu single Kello käy. Toinen single Ei aikaakaan jaetaan radioille elokuussa, joskin jotkut radiot ovat jo alkaneet soittaa sitä, koska kappale löytyy albumilta. Ei aikaakaan –biisin suomenkielisistä sanoista vastaa Vesa Haaja. Radio Suomi on poiminut levyltä soittoon kappaleen Haaveissain, johon Haaja on kirjoittanut sanat yhdessä Jukka Itkosen kanssa.