SINGLE "ALLA SATEEN ÖISEN"

Single "Alla sateen öisen"

Kuuntele single:

  http://bit.ly/1Allasateenöisen_Spotify
  http://bit.ly/1Allasateenöisen_Deezer
http://bit.ly/Allasateenöisen_iTunes

 

Uusi uljas Agents on täällä!
Albumi luvassa elokuussa, single kuultavissa heti paikalla

 

"Dannyn diggaamisella on Agentsissa vankat perinteet jo 80-luvulta lähtien."

Yli 35 vuotta toiminnassa ollut Agents julkaisee elokuussa levyllisen uutta materiaalia. Ensimmäinen näyte uudistuneen Agents-kokoonpanon soinnista on tänään kuultaviin ilmestynyt single Alla sateen öisen.

Esa Pulliainen lausuu orkesterinsa uudesta rumpalista Kepa Kettusesta seuraavia kohteliaisuuksia:

– Bändi palasi nyt tavallaan alkuperäiseen olomuotoonsa, eli neljän miehen kitarabändiksi. Hyvin joukkoon istunut Kepa on nimittäin osoittautunut lämpimäksi rautalankamusiikin ystäväksi ja kovatasoiseksi kitaristiksi itsekin, vaikka yhtyeessämme sattuukin istumaan rumpujen takana.

Agentsin Blue-nimistä, järjestyksessään 24. studioalbumia on valmisteltu viimeisen vuoden ajan ja se tulee näkemään päivänvalon perjantaina 26. elokuuta. Levy äänitettiin ja miksattiin vanhaan malliin analogisesti. Tuottajana toimi Esa Pulliainen itse, tottakai. Tulevaa levyä Pulliainen kehuu soundeiltaan “tykiksi ja karuksi, mutta samalla todella kauniiksi”.

Levyn ensisinkusta primus motor Pulliainen puolestaan sanailee näin:

– Singlebiisi löytyi taas, kuten monesti ennenkin, vanhan kunnon Dannyn katalogista. Dannyn diggaamisella on Agentsissa vankat perinteet jo 80-luvulta lähtien.

Tulevalla Agents-albumilla tehdään kunniaa Dannyn lisäksi myös muille suomalaisen rockin ja rautalangan legendoille. Kiekolla kuullaan muun muassa vuonna 2012 menehtyneen Timo Jämsenin alun perin levyttämät kappaleet Kohtalon tähti ja Mua kiusaat vain sekä The Renegadesin You’re Gonna Lose Her Loving (alkup. 1966).

Agents on:

Esa Pulliainen (soolokitara)
Kai Pulliainen (bassokitara)
Vesa Haaja (laulu ja komppikitara)
Kepa Kettunen (rummut)

Eero Tarmo / Soundi 03.06.2016